loading

De geheime boodschappen van onze lingerie

21/10/2015

Er is weinig kledij die zoveel over ons vertelt dan lingerie. Want het klopt natuurlijk niet echt dat we met onze kledij onze persoonlijkheid accentueren. Met onze bovenkledij durven we ons al eens anders voordoen dan wie we echt zijn. Maar wat we met het laagje daaronder vertellen…

Verborgen onder die buitenlaag zit wie we echt zijn. In onze lingerie of onderkleding vertalen we hoe we ons voelen: blij en vrolijk, uitdagend, speels, romantisch, sportief, eerder schuchter of introvert, … Enkel voor onszelf en voor de mensen die we graag zien … of graag zouden willen zien.

Het is die geheime boodschap die mij al intrigeert, van toen ik nog als student in een lingeriezaak ging bijverdienen. Ik heb lingerie, en bij uitbreiding nacht- en badkledij, daarom altijd een leuk product gevonden. En toen ik in 2005 een zelfstandige activiteit wou starten, was de keuze zeer snel gemaakt.

De nieuwe website

Intussen heb ik met Amyris het vertrouwen gekregen van heel wat klanten. Klanten waarvan ik weet dat ze liefst met rust gelaten worden terwijl ze rondkijken en klanten die verwachten dat ze begeleid worden in hun keuze. En dat zal uiteraard zo blijven, met dat verschil dat iedereen voortaan al thuis, van in zijn comfortabele zetel, op mijn nieuwe website zal kunnen beginnen snuisteren. Op zoek naar de geheime boodschap die hij of zij wil uitzenden. Het wordt ook de plek waar ik jullie op de hoogte wil houden van promotie-acties of de laatste nieuwtjes wil delen over de zachtste, leukste en kleurrijkste kledij.

Veel plezier bij het snuisteren!

Recente posts