loading
Amyris Ronse

DE GEHEIME BOODSCHAPPEN VAN ONZE LINGERIE

Amyris Ronse

DE GEHEIME BOODSCHAPPEN VAN ONZE LINGERIE

Er is weinig kledij die zoveel over ons vertelt dan lingerie.

Want het klopt natuurlijk maar tot op zekere hoogte dat we met onze kledij onze persoonlijkheid accentueren. Onze bovenkledij moet in eerste instantie functioneel zijn. Omdat het koud of warm is of omdat we er woordeloos mee willen communiceren, naargelang de situatie waarin we ons (zullen) bevinden.

Verborgen onder die buitenlaag zit wie we echt zijn, ongeacht de situatie. In onze lingerie of onderkleding vertalen we hoe we ons voelen: blij en vrolijk, uitdagend, speels, romantisch, sportief, eerder schuchter of introvert, … Als een tweede huid. Enkel voor onszelf en voor de mensen die we graag zien … of graag zouden willen zien.

Het is die geheime boodschap die mij al intrigeert, van toen ik nog als student in een lingeriezaak ging bijverdienen. Ik heb lingerie daarom altijd een leuk product gevonden. En toen ik in 2005 een zelfstandige activiteit wou starten, was de keuze zeer snel gemaakt.

Intussen heb ik met Amyris het vertrouwen gekregen van heel wat klanten. Klanten waarvan ik weet dat ze liefst gerust gelaten worden terwijl ze rondkijken en klanten die verwachten dat ze begeleid worden in hun keuze. Ik wil dat vertrouwen blijven verdienen door steeds te blijven uitkijken naar merken die kwaliteit en pasvorm koppelen aan originaliteit of die collecties maken die uniek zijn door hun tijdloos karakter.

Annelore Dhondt, zaakvoerster